Vi afholder jævnligt kurser i havkajak

Et kursus hos Kastrup Kajakklub koster 1700,- kr. Hvis du efter kurset beslutter at blive medlem, er der ingen venteliste, og der er rig mulighed for at deltage i klubbens aktiviteter og arrangementer som tekniktræning, ro-med ture, grillaftener, weekendture, træning i svømmehal, fester osv. Der er instruktører med til mange af arrangementerne og altid en god mulighed for at komme på vandet. 

Vores kurser dækker pensum til IPP2. Efter bestået kursus har du opnået de sikkerhedsmæssige forudsætninger for at ro på egen hånd i sommersæsonen og vil få udstedt et IPP2-bevis. For mere information om IPP-systemet se beskrivelsen hos Dansk Kano- og Kajakforbund.

Hvis du er interesseret, så skriv dig på vores Venteliste til kursus i havkajak. Næste kursus afholdes i maj 2022, datoen er ikke fastlagt endnu.

Hvilket kursus skal jeg vælge?

Vil du gerne lære at ro enten hav- eller turkajak, så sætter vi gerne et kursus op til jer. I skal blot være minimum 4 personer. Prisen for et kursus er kr. 1.700 pr. person. 

Turkajak

Turkajak er for dig, der gerne vil ro hurtigt, let og primært kortere dagsture i roligt (fladt) vand. Turkajakken minder i sin udformning om kapkajakken dvs. den er let og hurtig på vandet og kan derfor nemmere opnå høj fart. Til gengæld er turkajakken mindre stabil end havkajakken. I turkajakken er der rig mulighed for at deltage i forskellige motionsløb.

Havkajak

Havkajak er for dig, som gerne vil ro dagsture eller på længere sigt weekendture med oppakning. Havkajakken er mere stabil, men er til gengæld lidt langsommere end turkajakken. På længere sigt kan grønlændervending og andre sjove teknikker læres. Desuden kan kajakken bruges i mere uroligt vand og hele året – også selvom man er mindre erfaren. 

HAVKAJAKKURSUS

Kursus i havkajak

Er du interesseret i et kursus kan du skrive til at os ved at udfylde følgende formular, så kontakter vi dig når vi har kurser i kalenderen. 

TURKAJAKKURSUS

Kursus i turkajak
Vi har ikke flere kurser i kalenderen for i år. Er du interesseret i et kursus kan du skrive til at os ved at udfylde følgende formular, så kontakter vi dig når vi har kurser i kalenderen.