Vi har kajakkurser i både hav- og turkajak!

Et kursus hos Kastrup Kajakklub koster 1700,- kr. Beslutter du efter endt kursus at blive medlem er der ingen venteliste og du/I vil have rig mulighed for at deltage i klubbens aktiviteter og arrangementer som tekniktræning, ro-med ture, grillaftener, weekendture, træning i svømmehal, fester osv. Der er instruktører med til mange af arrangementerne og altid en god mulighed for at komme på vandet. 

Vores kurser dækker pensum til IPP2. Efter bestået kursus har du opnået de sikkerhedsmæssige forudsætninger for at ro på egen hånd i sommersæsonen og vil få udstedt et IPP2 bevis. For mere information om IPP-systemet se: http://www.europaddlepass.dk/

Hold øje med denne side eller facebook for flere kurser eller kontakt os her Det kan være vi opretter flere kurser, hvis der er efterspørgsel.

 

Henter billeder...

Hvilket kursus skal jeg vælge?

Vil du gerne lære at ro enten hav- eller turkajak, så sætter vi gerne et kursus op til jer. I skal blot være minimum 4 personer. Prisen for et kursus er kr. 1.700 pr. person. 

Turkajak

Turkajak er for dig, der gerne vil ro hurtigt, let og primært kortere dagsture i roligt (fladt) vand. Turkajakken minder i sin udformning om kapkajakken dvs. den er let og hurtig på vandet og kan derfor nemmere opnå høj fart. Til gengæld er turkajakken mindre stabil end havkajakken. I turkajakken er der rig mulighed for at deltage i forskellige motionsløb.

Havkajak

Havkajak er for dig, som gerne vil ro dagsture eller på længere sigt weekendture med oppakning. Havkajakken er mere stabil, men er til gengæld lidt langsommere end turkajakken. På længere sigt kan grønlændervending og andre sjove teknikker læres. Desuden kan kajakken bruges i mere uroligt vand og hele året – også selvom man er mindre erfaren. 

IPP2 HAVKAJAKKURSUS - MAJ

Vores kursus er et intensivt begynderkursus i havkajak. Du lærer at sidde sikkert i kajakken, ro med forskellige teknikker og redde dig selv og din makker hvis uheldet skulle være ude.

IPP2-kurset foregår på følgende dage:

  • Lørdag d. 2. maj kl. 18-20. Opstart i svømmehal 
  • Torsdag d. 21. maj kl. 9-15
  • Lørdag d. 23. maj kl. 9-15
  • Søndag d. 24. maj kl. 9-15

Tidspunkterne der er angivet som start og slut er undervisningstiden, du skal derfor være forberedt på at lægge tid til at klæde om og gøre dig klar til undervisningen starter.

Betaling

Der opkræves kr. 500,- * umiddelbart efter tilmelding, så er pladsen på holdet reserveret. Resten af beløbet betales inden 15/4 2020. 

Pris

Prisen for IPP2 havkajak kurset er kr. 1.700 kr.          

Hvis du inden for en måned efter kursusstart beslutter, at blive medlem af klubben, så giver vi 20% rabat på indmeldelse og kontingent indtil 31. august 2020. 

 

TILMELD DIG HER 

 

*) Indskud ved tilmelding refunderes kun såfremt Kastrup Kajakklub aflyser kurset.

Vi forbeholder os ret til ændringer - Hvis du er tilmeldt kursus, vil du få direkte besked hvis der er ændringer som berører dit kursus. Klubben gennemfører ikke kursus for personer under 18 år.

 

Har du spørgsmål vedr. kursus eller andet, er du velkommen til at kontakte os.

 

Henter billeder...
Henter billeder...

TURKAJAKKURSUS

Vi har ikke flere kurser i kalenderen for i år. Er du interesseret i et kursus kan du skrive til at os ved at udfylde følgende formular, så kontakter vi dig når vi har kurser i kalenderen.