Kursus i havkajak maj 2024

Få mere at vide: Udstyr og påklædning · Tur- eller havkajak

Kurset varer 16 timer og foregår på følgende dage:

  • Onsdag d. 22.5.2024 kl. 18-20
  • Lørdag d. 25.5 kl. 9-15
  • Søndag d. 26.5 kl.9-15
  • Tirsdag d. 28.5. kl. 18-20

Kurset koster 2.000 kr inkl. kursusbevis (IPP2-bevis). Når vi har fået din tilmelding, opkræver vi 500 kr. i depositum, og når du har betalt, er du sikret en plads. De sidste 1.500 kr. betales senest 30. april.

Du kan bruge tilmeldingen til højre.

Tilføj en besked til os

  • Kan du ikke på det tidspunkt, men vil gerne på venteliste til vores næste kursus?
  • Vil du gerne på kursus sammen med en bestemt person?
  • Har du bevis for en anden kajaktype, fx turkajak?

Nederst kan du tilføje alt hvad du mener at vi skal vide.
(Du kan naturligvis også lade feltet stå tomt og trykke Send tilmelding).

Om vores kurser i havkajak

Et kursus hos Kastrup Kajakklub koster 2.000,- kr. Du lærer at færdes sikkert og ansvarligt på vandet, at manøvrere kajakken og ro effektivt, og at redde dig selv og andre hvis kajakken vælter. Kurset sætter dig i stand til at færdes sikkert i beskyttet farvand, op til 300 m fra kysten i vind op til 5 m/s og bølger op til en halv meter.

Når du har gennemført vores kursus, får du udstedt et IPP2-bevis. Det kan bruges i hele Danmark og i mange andre europæiske lande. For mere information om IPP-systemet se beskrivelsen hos Dansk Kano- og Kajakforbund.

Hvis du efter kurset beslutter at blive medlem, er der ingen venteliste, og der er rig mulighed for at deltage i klubbens aktiviteter og arrangementer som tekniktræning, ro-med ture, grillaftener, weekendture, træning i svømmehal, fester osv. Der er instruktører med til mange af arrangementerne og altid en god mulighed for at komme på vandet.