Vi afholder jævnligt kurser i havkajak

Et kursus hos Kastrup Kajakklub koster 1700,- kr. Beslutter du efter endt kursus at blive medlem er der ingen venteliste, og du/I vil have rig mulighed for at deltage i klubbens aktiviteter og arrangementer som tekniktræning, ro-med ture, grillaftener, weekendture, træning i svømmehal, fester osv. Der er instruktører med til mange af arrangementerne og altid en god mulighed for at komme på vandet.

Vores kurser dækker pensum til IPP2. Efter bestået kursus har du opnået de sikkerhedsmæssige forudsætninger for at ro på egen hånd i sommersæsonen og vil få udstedt et IPP2-bevis. For mere information om IPP-systemet se beskrivelsen hos Dansk Kano- og Kajakforbund.

Hvis du er interesseret, så skriv dig på vores Venteliste til kursus i havkajak. Der er stadig ledige pladser på vores kursus 27.-29. august. Hvis du ønsker at deltage, så skriv det under Besked til sidst inden du sender skemaet.

Hvis tiden ikke passer dig, så hold øje med forsiden eller vores Facebook-side for at vide hvornår vi holder kursus næste gang.

Hvilket kursus skal jeg vælge?

Vil du gerne lære at ro enten hav- eller turkajak, så sætter vi gerne et kursus op til jer. I skal blot være minimum 4 personer. Prisen for et kursus er kr. 1.700 pr. person.

Turkajak

Turkajak er for dig, der gerne vil ro hurtigt, let og primært kortere dagsture i roligt (fladt) vand. Turkajakken minder i sin udformning om kapkajakken dvs. den er let og hurtig på vandet og kan derfor nemmere opnå høj fart. Til gengæld er turkajakken mindre stabil end havkajakken. I turkajakken er der rig mulighed for at deltage i forskellige motionsløb.

Havkajak

Havkajak er for dig, som gerne vil ro dagsture eller på længere sigt weekendture med oppakning. Havkajakken er mere stabil, men er til gengæld lidt langsommere end turkajakken. På længere sigt kan grønlændervending og andre sjove teknikker læres. Desuden kan kajakken bruges i mere uroligt vand og hele året – også selvom man er mindre erfaren.

HAVKAJAKKURSUS

Vi har haft stor forespørgsel på begynderkurser og begge planlagte kurser her i foråret er udsolgt.

TURKAJAKKURSUS

Vi har ikke flere kurser i kalenderen for i år. Er du interesseret i et kursus kan du skrive til at os ved at udfylde følgende formular, så kontakter vi dig når vi har kurser i kalenderen.