Hvem er vi?

Kastrup Kajakklub er en lille hyggelig klub, med lidt over 80 medlemmer. Klubben ligger ved den gamle lystbådehavn i Kastrup, nær lufthavnen. Vi ror både havkajak, turkajak og surfski.

Der arrangeres tekniktræning og fællesture og om vinteren har vi adgang til svømmehal hvor der trænes rul og redninger.

Hvis du har lyst til at lære at ro hav- eller turkajak, så hold øje med siden og tilmeld dig et af vores kurser. Har du allerede IPP2 bevis eller lignende (DGI, BCU) kan du melde dig ind med det samme - vi har ingen venteliste.

ENDELIG - Nu kan både klubhus, toiletter og omklædningsrum bruges!

Vi har i bestyrelsen haft vores første rigtige fysiske møde i lang tid. Retningslinierne fra myndighederne er blevet studeret nøje og vi kan med glæde fortælle at nu kan også omklædningsrum og klubhus bruges.

Der er sendt nyhedsmail rundt til alle medlemmer med de gældende retningslinier og de kan også læses her:

FÅ ET SAMLET OVERBLIK OVER KLUBBENS RETNINGSLINIER HER

Opdateret 30. juni 2020

Rokort statistik

Ingen statistik

Du har ikke gennemført nogle ture i den valgte sæson

Rang

Afstand roet

km

Antal ture

KAJAKKURSUS

PGA af covid-19 har vi desværre aflyst forårets kursus. Vi afventer og ser hvad der sker de næste månders tid, og håber det bliver muligt at tilbyde et kursus senere i løbet af sommeren.

Vi tilbyder kursus i både hav- eller turkajak. Et kursus hos Kastrup Kajakklub koster 1700,- kr. Beslutter du efter endt kursus at blive medlem er der ingen venteliste. Som medlem vil du/I have rig mulighed for at deltage i klubbens aktiviteter og arrangementer som tekniktræning, ro-med ture, grillaftener, weekendture, fester osv. Der er instruktører med til mange af arrangementerne og altid en god mulighed for at komme på vandet. For begge bådtyper gælder, at vi har masser af ro-med ture, hvor en instruktør ror med.

Kontingent/priser

Er du interesseret i at blive medlem af Kastrup Kajakklub, så læs videre her:

Er du begynder skal du deltage i et klubbens kajakkurser . Læs mere om kurserne her. Har du EPP2 eller lignende fra andet sted, kan du blive medlem med det samme. Vi har ikke venteliste. Klubben optager p.t. ikke medlemmer under 18 år.

Pris:

Kajakkursus  1700,-kr
Indmeldelsesgebyr   750, kr

Års kontingent*

2000,- kr
Nøglebrik   100,- kr
Passivt medlemsskab  200,- kr

*betales pt over 2 rater a´ 1000,- kr. I kontingent er inkluderet rengøringsbidrag på 100,- kr.

Medlemskontingent opkræves over 2 rater- forår og efterår.

Klubbens kontonr:

Sydbank - reg. nr. 8075 kontonr. 0153670

Ønsker du medlemsskab brug denne formular.