Info Covid-19

Retningslinier for brug af klubhus, bådhal og omklædning/bad ifm. COVID-19

Fra 21. april er forsamlingsforbuddet for udendørs idræt blevet hævet til 50 personer. Det er vi meget glade for. Der er dog stadig en række forholdregler vi skal overholde for at have klubben åben.

UDENDØRS TRÆNING

• Vi må nu samles i grupper på op til 50. I en lille klub som vores betyder det, at vi stort set kan mødes og ro ture sammen som vi altid har gjort. Dog skal afstandskravene på 2 meter stadig overholdes.

BRUG AF INDENDØRS FACILITETER

• Klubbens indendørs faciliteter kan bruges i begrænset omfang:
    • Man må kortvarigt opholde sig i bådhallen ved afhentning/aflevering af kajak, og man må kortvarig bruge omklædningsrummene, men KUN til omklædning, IKKE bad.
    • Toilet vil kunne bruges som hidtil.

HYGIEJENE OG AFSTANDSKRAV

• Husk at retningslinjerne for hygiejene og afstands fortsæt gælder. Det betyder:
    • at der højest kan opholde sig 2 personer i herreomklædning og 1 person i dameomklædning ad gangen.
    • at man skal aftørre alle kontaktflader, inden omklædningsrum og klub forlades + skrive sit navn på de opsatte rengøringslister.
    • at det klubmatriel man har brugt, skal afsprittes efter brug.

Der står som hidtil køkkenrulle samt sprayflasker med sprit/sæbeblanding fremme i omklædningsrum, i gangen og på toilettet, samt i bådhallen.

INDENDØRS TRÆNING

Indendørstræning er desværre ikke muligt efter de nye retningslinier. Men det er i orden at hente træningsredskaber i klubben og bruge dem udendørs. Husk at spritte redskaberne af efter brug.

RENGØRING

Der er opsat rengøringslister, så de dele af klubhuset, vi må bruge, så vidt muligt kan blive rengjort dagligt.

Vi opfordrer alle til på skift at tage en ekstra tørn, når man alligevel er i klubben.

PERSONLIG HYGIEJNE/ADFÆRD

Alle skal holde sig hjemme, hvis man har symptomer som for eksempel feber, hoste, muskelømhed og straks gå hjem ved selv milde symptomer. Afventer du svar på COVID-19-test, hvis du været i kontakt med smittet bliv hjemme indtil negativ test.

OPDATERET 20. APRIL 2021

Svømmehallen

Det er stadig ikke muligt at komme i svømmehallen og træne. Vi krydser fingre for at det snart bliver muligt igen. Vi giver besked når det igen er muligt at benytte svømmehallen.

Ture på rokort

Forsamlingsforbuddet for udendørs idræt er blevet hævet til 50 personer. Vi opfordrer alle til at oprette ture og/eller træninger på rokort. Lad os komme ud og nyde duften af forår og saltvand.

OPDATERET 20. APRIL 2021

Læs mere her

Dansk Kano- og kajakforbund har et overblik som kan læses her. Du kan læse Sundhedsministeriets opdaterede pjece med stramningerne fra 5. januar her.