Info Covid-19

Retningslinier for brug af klubhus, bådhal og omklædning/bad ifm. COVID-19

Klubhuset, omklædning og bad er åbent for brug - saunaen er dog fortsat lukket. Alle aktiviteter bør så vidt muligt holdes udendørs, herunder sociale aktiviteter. Som udgangspunkt kom omklædt og begræns berøring med kontaktflader.

Det enkelte klubmedlem sørger for afspritning af kontaktflader, når det brugte lokale forlades.

Bruger man klubbens indendørs træningsudstyr, skal der sikres grundig rengøring, før næste bruger kan komme til husk bordplader i køkken.

Der skal luftes ud i omklædningen lad gerne vinduerne foroven stå åbne.

Klubben sørger for: ugentlig grundig rengøring og rengøringsartikler.

Herudover skal følgende dagligt gøres rent: samtlige fælles kontaktflader i klubben, dvs. hele klubhuset vaskes og afsprittes en gang dagligt (bænke, dørhåndtag, armaturer, borde, stole, køleskab, nøgle til bådehal etc.). Det er en forudsætning, at alle brugere af klubhuset aktivt deltager i rengøring.

Der opsættes en rengøringstjekliste - hvem, har gjort rent og hvornår.

Retningslinjer for adfærd - afstandskrav o. lign.

Det gældende forsamlingsforbud altid skal respekteres (per 8. juni 50 personer). Der skal være 4 kvadratmeter per person ved aktiv træning i klubhuset. Det betyder,

• 3 personer i klublokalet ved aktiv træning, der afsprittes mellem berøring hvis flere træner samtidig. Husk 2 meters afstand

• 10 personer ad gangen i klublokalet ved stillesiddende aktivitet

• 3 personer i herreomklædningen og 2 personer i dameomklædningen

• Omklædning foregår kun i omklædningsrum og bådhal

• Husk afstandskrav i bådhallen

Retningslinjer for brug af fællesudstyr i bådhallen

Brug for så vidt muligt eget udstyr. Alt fællesudstyr, dvs. pagajer, spraydeck, redningsveste og cockpitkant/siddeplads, skal afvaskes med vand og sæbe efter brug. Dette er alle medlemmers fælles ansvar og kræver en indsats fra alle at gøre det udstyr, man har brugt, grundigt rent efter hver gang.

Personlig hygiejne/adfærd

Tag gerne din egen håndsprit med, så du kan holde en passende personlig hygiejne, hvis det ikke er muligt at vaske hænder med vand og sæbe.

Alle skal holde sig hjemme, hvis man har symptomer som for eksempel feber, hoste, muskelømhed og straks gå hjem ved selv milde symptomer. Afventer du svar på COVID-19-test, hvis du været i kontakt med smittet bliv hjemme indtil negativ test.

OPDATERET 30. JUNI  2020