Info Covid-19

Retningslinier for brug af klubhus, bådhal og omklædning/bad ifm. COVID-19

Efter endnu et pressemøde onsdag d. 13. januar er de nuværende restriktioner blevet forlænget frem til og med d. 5. februar. Det gør at vi desværre må forlænge lukningen af klubhuset. Der er fortsat adgang til bådehallen og toilettet. Omklædning, træningsredskaber og opholdsrum må ikke benyttes. Log på Rokort hjemmefra eller på telefonen.

Bestyrelsen har diskuteret de restriktioner som regeringen meddelte i december. Vi var i kontakt med DGI om hvad de indebærer. For at klubben kan holdes åben så det er muligt at ro, må vi desværre begrænse adgangen til klubbens faciliteter. De gældende restriktioner fra januar 2021 er:

• Det er fortsat tilladt at hente nøglen til bådehallen og ro i klubbens eller egne kajakker.
  • Det gældende forsamlingsforbud på 5 personer skal respekteres.
  • Hold afstand hvis vi er flere som skal på vandet samtidig.
  • Klæd om hjemmefra eller i bådehallen. Omklædning og bad må ikke benyttes.
  • Klubbens materiel (havkajakker, turkajakker, surfski, pagajer og andet udstyr) må benyttes, men skal sprittes af efter brugen. Der bliver anbragt en sprayflaske med sprit/sæbeblanding i bådehallen, og der bliver indkøbt papir til at tørre efter med.
  • Sprit også de overflader af som du har rørt ved. Det gælder bl.a. håndtag, nøgle til bådehallen og hængelåsen, og det gælder alle lyskontakter, toiletsædet og vandhanen.
  • Hold god håndhygiejne ved brug af klubbens materiel: vask hænder ofte eller brug håndsprit.
  • Klubbens PC må ikke benyttes til at logge på Rokort. Gør det hjemmefra, eller brug telefon/iPad/tablet.
  • Brug mundbind i bådhal og når toilettet benyttes i klubhuset.

Bestyrelsen følger situationen og giver besked så snart der sker ændringer.

Personlig hygiejne/adfærd

Alle skal holde sig hjemme, hvis man har symptomer som for eksempel feber, hoste, muskelømhed og straks gå hjem ved selv milde symptomer. Afventer du svar på COVID-19-test, hvis du været i kontakt med smittet bliv hjemme indtil negativ test.

OPDATERET 13. JANUAR 2021

Svømmehallen

Restriktionerne gældende fra 9. december 2020 er blevet forlænget frem til og med 7. februar. Det betyder at alle indendørs idrætsfaciliteter inkl. svømmehallen stadig vil være lukket, foreløbig indtil 7. februar. Vi giver besked når det igen er muligt at benytte svømmehallen.

Ture på rokort

Man må stadig gerne (meget gerne) slå ture op på Rokort, men vær opmærksom på forsamlingsforbuddet. Der må ikke være mere end 5 deltagere, og vi opfordrer til at man minder om det i opslaget. Ligeldes opfordrer vi til at du ror de samme personer.

IPP3-forløb

Desværre er IPP3-træningerne også aflyst - indtil videre frem til og med 7. februar.

Kuldekursus i januar

Kurset er rykket til 14. marts. Vi krydser fingre for at det kan gennemføres til den tid :)

OPDATERET 13. JANUAR 2021

Læs mere her

Dansk Kano- og kajakforbund har et overblik som kan læses her. Du kan læse Sundhedsministeriets opdaterede pjece med stramningerne fra 5. januar her.