Vi har kajakkurser i både hav- og turkajak!

Et kursus hos Kastrup Kajakklub koster 1700,- kr. Beslutter du efter endt kursus at blive medlem er der ingen venteliste og du/I vil have rig mulighed for at deltage i klubbens aktiviteter og arrangementer som tekniktræning, ro-med ture, grillaftener, weekendture, træning i svømmehal, fester osv. Der er instruktører med til mange af arrangementerne og altid en god mulighed for at komme på vandet. For begge bådtyper gælder, at vi har masser af ro-med ture, hvor en instruktør ror med.

Vores kurser dækker pensum til IPP2. Efter bestået kursus har du opnået de sikkerhedsmæssige forudsætninger for at ro på egen hånd i sommersæsonen og vil få udstedt et IPP2 bevis. For mere information om IPP-systemet se: http://www.europaddlepass.dk/

Hold øje med denne side eller facebook for flere kurser eller kontakt os her Det kan være vi opretter flere kurser, hvis der er efterspørgsel.

 

Henter billeder...

Hvilket kursus skal jeg vælge?

Vil du gerne lære at ro enten hav- eller turkajak, så sætter vi gerne et kursus op til jer. I skal blot være minimum 4 personer. Prisen for et kursus er kr. 1.700 pr. person. 

Turkajak

Turkajak er for dig, der gerne vil ro hurtigt, let og primært kortere dagsture i roligt (fladt) vand. Turkajakken minder i sin udformning om kapkajakken dvs. den er let og hurtig på vandet og kan derfor nemmere opnå høj fart. Til gengæld er turkajakken mindre stabil end havkajakken. I turkajakken er der rig mulighed for at deltage i forskellige motionsløb.

Havkajak

Havkajak er for dig, som gerne vil ro dagsture eller på længere sigt weekendture med oppakning. Havkajakken er mere stabil, men er til gengæld lidt langsommere end turkajakken. På længere sigt kan grønlændervending og andre sjove teknikker læres. Desuden kan kajakken bruges i mere uroligt vand og hele året – også selvom man er mindre erfaren.

Kursus havkajak

Er I en gruppe på min. 4 personer som ønsker at lære at ro havkajak, så kontakt os her. Vi er klar til at lave ekstra kurser, som kan variere i længde og antal timer pr. gang, f.eks. ugekursus. 

 

Henter billeder...
Henter billeder...

Kursus turkajak 

Vi har ikke pt. et turkajakkursus i kalenderen. Er I en gruppe på min. 4 personer som ønsker at lære at ro turkajak, så kontakt os her. Vi er klar til at lave ekstra kurser, som kan variere i længde og antal timer pr. gang, f.eks. ugekursus.

Klubben gennemfører ikke kursus for personer under 18 år.