kajakker3.jpg

Kastrup Kajakklub

Kajakkurser 2016

Kajakkursus 2016

Vi tilbyder kursus i både hav- eller turkajak. Et kursus hos Kastrup Kajakklub koster 1700,- kr. Beslutter du efter endt kursus at blive medlem vil du/I have rig mulighed for at deltage i klubbens aktiviteter og arrangementer som tekniktræning, ro-med ture, grillaftener, weekendture, fester osv. Der er instruktører med til mange af arrangementerne og altid en god mulighed for at komme på vandet. For begge bådtyper gælder, at vi har masser af ro-med ture, hvor en instruktør ror med.

Vores kurser dækker pensum til EPP2. Efter bestået kursus har du opnået de sikkerhedsmæssige forudsætninger for at ro på egen hånd i sommersæsonen og vil få udstedt et EPP2 bevis. For mere information om EPP-systemet se: http://www.europaddlepass.dk/

Hold øje med denne side eller facebook for flere kurser eller kontakt os. Det kan være vi opretter flere kurser, hvis der er efterspørgsel :-)

Hvilket kursus skal jeg vælge?

Turkajak

Turkajak er for dig, der gerne vil ro hurtigt, let og primært kortere dagsture i roligt (fladt) vand. Turkajakken minder i sin udformning om kapkajakken dvs. den er let og hurtig på vandet og kan derfor nemmere opnå høj fart. Til gengæld er turkajakken mindre stabil end havkajakken. I turkajakken er der rig mulighed for at deltage i forskellige motionsløb.

Havkajak

Havkajak er for dig, som gerne vil ro dagsture eller på længere sigt weekendture med oppakning. Havkajakken er mere stabil, men er til gengæld lidt langsommere end turkajakken. På længere sigt kan grønlændervending og andre sjove teknikker læres. Desuden kan kajakken bruges i mere uroligt vand og hele året – også selvom man er mindre erfaren.

Introduktionskursus for 2016.

Kursus Hav1  pinsen - FULDT BOOKET!!! (tilmeld dig venteliste)

Kursus i havkajak i pinsen d. 14., 15. og 16. maj kl. 10.00-16.00

Kurset er et intensivt begynderkursus i havkajak. Du lærer at sidde sikkert i kajakken, ro med forskellige teknikker og redde dig selv og din makker hvis uheldet skulle være ude.

Betaling: Der opkræves kr. 500,- * umiddelbart efter tilmelding, så er pladsen på holdet reserveret. Resten af beløbet betales inden 15. april 2016. Betaling i flere rater kan aftales.

Prisen for dette kursus er kr. 1.700 kr.

Hvis du inden for en måned efter kursusstart beslutter, at blive medlem af klubben, så giver vi 20% rabat på indmeldelse og kontingent indtil 31. august 2016.

Tilmeld dig til ventelisten: https://docs.google.com/forms/d/1vUnhStiXxSciWHj_vfu6EoMMkyMxs2XI3EfxGm5wxmc/viewform

Kursus Tur1 - weekend + 5 hverdagsaftner

Kursus i turkajak weekend den 21. og 22. maj kl. 10.00 til 14.00 og efterfølgende 5 tirsdage kl. 18.00 til 20.00.

Kurset er et intensivt begynderkursus i turkajak. Du lærer at håndtere kajakken og blive bedre til at holde balancen. Ligeledes læres bl.a. god roteknik og entring af kajakken hvis du skulle falde i vandet.

Prisen for dette kursus er kr. 1.700 kr.

Hvis du inden for en måned efter kursusstart beslutter, at blive medlem af klubben, giver vi 20% rabat på indmeldelse og kontingent indtil 31. august 2016.

Husk i hverdagene er starttidspunktet på tirsdage kl. 18, hvor instruktøren forventer du er omklædt og klar til at gå på vandet eller på anden måde starte undervisningen. Kl. 20 er det tidspunkt vi forventer at gå op fra vandet. Altså får du 2 timers effektiv undervisning.

Tilmeld dig kurset: https://docs.google.com/forms/d/1vUnhStiXxSciWHj_vfu6EoMMkyMxs2XI3EfxGm5wxmc/viewform

Grupper og samlerabat:

Hvis du tilmelder 2 til kursus samtidig, giver vi 5% rabat og et kursus koster dermed 1.615 kr. per person. Ved tre tilmeldte samtidig giver vi 10% rabat, dvs. 1.530 kr. per person. Ved fire personer 15% koster det 1.445 kr. Kan du samle 6 personer koster det 1.360 kr. per person.

Er I en gruppe på min. 4 personer som ønsker at lære at ro kajak, så kontakt os. Vi er klar til at lave ekstra kurser i sommermånederne, som kan variere i længde og antal timer pr. gang, f.eks. ugekursus.

*) Indskud ved tilmelding refunderes kun såfremt Kastrup Kajak Klub aflyser kurset.

Vi forbeholder os ret til ændringer - Hvis du er tilmeldt kursus, vil du få direkte besked hvis der er ændringer som berører dit kursus. Klubben gennemfører ikke kursus for personer under 18 år.

Har du spørgsmål vedr. kursus eller andet, er du velkommen til at kontakte os